Positivitet och energi

Hej på er! Fredagskvällen är här, visst är det härligt?😄

Jag började faktiskt att skriva på ett inlägg tidigare idag, om mina högsta drömmar här i livet. Men jag kände ingen ro till att skriva då det var fullt av saker på hela skrivbordet, tvätt som skulle hängas, saker låg framme överallt, ja ni vet hur det kan bli ibland.
Så jag avbröt mitt skrivande och började storstäda istället, så inlägget om mina drömmar får vänta till en annan gång.
Nu är allt skinande rent, jag fick ett sånt bra flow när jag väl började att jag inte kunde sluta. Allt är bortplockat och sorterat. Skinande speglar och allt är dammtorkat, golven är skurade och doftljusen är tända. Nu känner jag ett otroligt lugn, så skön känsla att se sig omkring nu och känna doften av nystädat!

För att må bra, för att varva ner, för att inte känna sig stressad och för att få mer energi så har jag nu några viktiga tips, som jag vet funkar.
Vad det än är du är stressad över så pausa det för ett tag, för ingenting blir 100% bra när du stressar samtidigt som du gör det du "måste" göra.
Lägg ifrån dig telefonen för ett tag. Städa undan för att sedan när du är klar känna ett mer lugn än vad du gjorde innan. Har du alltid fint och städat så passa på att rensa garderoben på gamla kläder istället, eller varför inte ta en promenad och bara kolla på hur fin himlen egentligen är.
När du känner dig klar och bekväm i omgivningen runt om dig så tänd ett ljus och bara känn lugnet för ett tag. När du sedan ska påbörja det som du tidigare pausade, oavsett om det är jobbrelaterat eller privat så tänk att det är aldrig någonting som kommer att hindra dig från att lyckas så länge du är målmedveten! Så länge du har ditt mål där, så länge du har satt ett mål som är relativt för dig att klara av så kommer du att klara det! 
Även om du inte lyckas just denna gång så har du en revanch för nästa gång.
Glöm aldrig heller att om du har en positiv inställning så kommer du att få en bättre dag med fler möjligheter. Ibland behöver man bara byta fokus från den här jätte viktiga grejen till något annat för en stund, för att senare ta upp det igen med en bättre känsla i kroppen.
Jag tänker ofta på det som mamma brukar säga till mig -"Den energin du sänder ut i universum sänder universum tillbaka till dig".
#1 - Dorineé

Så sant gumman 🤗💖
Love ya!

Svar: Älskar dig min kloka fina mamma!
Michaela

#2 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Så bra inlägg! Jag tränar på att bli mer positiv och inte stressa så mycket :)

Svar: Tack! Det är ju grymt! :)
Michaela