Toast skagen på en helt vanlig onsdag!

Hallå! Onsdag lika med lill-lördag!😌

Det är fortfarande extremt varmt i Spanien! Känns som att man blir helt orklös och tappar aptiten. Jag tycker alltid att det är svårt att få i mig både mat och dryck när det är varmt även fast det borde vara då man behöver det som mest.
Då kom jag på den brillianta idén, toast skagen till middag! Det brukar ju normalt sett vara en förrätt så jag tänkte att det borde passa perfekt i denna värme när man ändå inte känner för att äta en hel brakmiddag.😋

Jag har aldrig i hela mitt liv lagat toast skagen och inte min pojkvän heller så det var spännande, men jag tycker att vi lyckades rätt bra! Den största skillnaden var nog att vi använde persilja istället för dill. För det första är jag inte jätte förtjust i dill och för det andra så hittade jag det inte i affären heller, kan bara vara på två sätt, antingen var den slut eller så har den ett väldigt konstigt namn på spanska som jag inte känner igen och ser ut som något helt annat än dill haha😂

Såhär fina blev dom!💟
Vi blandade ihop hackad persilja, hackad rödlök, räkor, majonäs, och något som liknar gräddfil/creme fraiche som vi använder här i Spanien till dipp osv. Klämde även ut lite citronsaft i röran och tillsatte lite salt och peppar. Bröden är färdigköpta utan kanter så dom har vi stekt i stekpannan med smör.
#1 - Alice Lindström

Gott!

Svar: Verkligen! :)
Michaela