Weekend

Helgen har börjat! Iallafall för mig så startar helgen oftast redan på Torsdagkväll! 😇

Vanligtvis så brukar jag vara extra taggad när det blir helg! Troligtvis för att jag då har så mycket att se fram emot att göra! Även att bara få ta det lugnt och ha mysiga kvällar med film och snacks, utan att behöva känna stress över väckarklockan som ringer på morgonen på veckodagarna. Men senaste tiden har jag varit ganska sliten och sovit dåligt, vilket jag aldrig haft problem med någonsin! Jag är alltid den som somnar på 5 minuter bara jag får ett täcke, och med ett täcke, ja då kan jag verkligen somna vart som helst och när som helst! Kanske kan jag skylla på att det är därför jag sovit dåligt senaste tiden. Att det har varit så otroligt varmt här i Spanien under en längre tid nu så det helt enkelt inte varit möjligt att använda ett täcke när man ska sova, haha! 😂
Jag har tänkt på att försöka börja med lite meditation på kvällarna och se om det hjälper mig att somna och vakna upp utvilad. Jag kan köra en uppföljning om hur det gått med meditation om ungefär en vecka så jag hinner leva mig in i det lite! 

Idag har vi tagit det lugnt, eftersom ingen av oss haft speciellt mycket energi. Medans jag jobbade sista timmen så fixade min pojkvän tacos till middag, så gott! Kommer aldrig att bli less på tacos! När vi rastade hunden på eftermiddagen så gick vi en annan runda än vad vi brukar och fick då syn på en otroligt fin kyrka som vi inte upptäckt tidigare så det blev lite fotografering idag också!

 
En vänlig själ erbjöd sig att ta bild på oss, så snällt!
#1 - Therese Bjärstig

Så vacker byggnad, särskilt dörrarna <3

Svar: Ja den var magisk att kolla på i verkligheten!
Michaela

#2 - Emma Engström

Meditation är ju grymt bra! :D Kram

Svar: Ja det är ju verkligen det! Ska bli spännande att testa köra varje kväll nu istället för bara någon enstaka gång! :)
Michaela