Mina svar på djupa frågor

Nu har jag sökt upp lite djupare frågor på internet och även frågat folk om svårare frågor där man får tänka till lite extra och verkligen berätta vad man själv tror. Några frågor är djupare än andra så det blev väldigt blandat måste jag säga men nu kör vi!😄
 
1. Vad tror du är ditt syfte här i livet?
- Jag tror att det är att hjälpa folk på olika sätt. Jag tror att många människor jag stött på har kommit in i mitt liv av den anledningen att dom har behövt min hjälp på ett eller annat sätt.
 
2. Vad tror du händer när vi dör?
- Jag har alltid trott på något, men exakt vad jag tror händer har jag ändrat uppfattning om många gånger under mitt liv. Jag tror att våran energi omvandlas och lever vidare någon annanstans men sedan hur det skulle vara där har jag ingen uppfattning om. Jag tror att allt kommer att bli så himla glasklart när vi väl är där, hur allt kan vara som det är, det kommer bara vara så uppenbart.
När jag var yngre så sa jag alltid "jag tror inte på Gud, men jag tror på någonting", jag vet inte hur jag hade en sådan uppfattning men på något sätt i mitt lilla huvud så tänkte jag mig att man måste ha en religion man verkligen följer för att tro på Gud, när jag var ännu mindre trodde jag även att dom som sa att dom trodde på Gud trodde på en gubbe som satt på ett moln och bestämde allt ungefär, haha.
Nu har jag insett att jag alltid har trott på Gud, det här nånting som jag alltid trott på är ju min tro på Gud. Tro på Gud kan vara att just tro på att det finns något större än oss, bakom allt detta. Jag tror på Gud, jag tror inte att vi har kommit till av en slump. Jag tror att Gud finns i allt omkring oss. Vad fanns innan big bang? jo Gud.
 
3. Vad skulle du ändra på i ditt liv om allt var möjligt?
- Jag skulle inte ha ändrat på så mycket i mitt liv direkt eftersom att jag trivs med alla i min närhet och livet i sig. Eftersom att pengar inte kan köpa mer lycka heller så är jag ju nöjd som det är men jag skulle vilja vara riktigt framgångrik av den anledningen att jag skulle kunna besöka massa länder och hjälpa barn som har det svårt. Så jag hade kunnat ändra andras liv till det bättre med hjälp av pengar.
 
4. Tror du att blommor och växter har känslor?
- Ja alltså dom lever ju så då måste dom ju också på något sätt känna. Det finns ny forskning på att dom både känner, hör och "tar hand om sin familj" på något sätt. Min farfar berättade för mig när jag var liten att blommor kan känna av negativ och positiv energi från till exempel människor så det har jag alltid haft med mig och tyckt att det varit en självklarhet att vara snäll mot blommor, växter, träd osv.
 
5. Om du fick reda på att du skulle dö inom 1år skulle du ändra på något i ditt liv då?
- Jag försöker att leva i nuet så gott det går, jag försöker att ha en positiv inställning och leva bra men det är klart att hade jag vetat att det bara var 1år kvar så skulle jag nog gå crazy och verkligen göra allt jag kunde, ta ett banklån och bara resa och göra allt jag skulle hinna göra! Jag skulle också vilja hjälpa folk så gott jag kunde!
 
6. Vad hoppas du mest på?
- Jag hoppas att jag och mina nära och kära får leva ett långt, lyckligt och hälsosamt liv.
 
7. Tror du att vissa männsikor härstammar från någon annan planet än jorden?
- Ja det kan jag tänka mig faktiskt, skulle inte bli så förvånad om det var så. Såg något intressant för ett tag sedan om blodgrupper(kan dock ingenting om blodgrupper och vet inte ens själv vad jag har för blodgrupp). Då har dom iallafall kommit fram till att den här sällsynta blodgruppen som finns inte kan härstamma från vår planet, att det inte går ihop liksom. Så det är ju väldigt intressant, jag tror att det kan vara folk här som har blivit skickade hit utan att dom vet om det. 
 
8. Om man kunde spå framtiden, vad skulle du vilja veta?
- Ingenting. Jag skulle absolut inte vilja veta något alls.
 
9. Vad har du svårast att acceptera hos dig själv?
- Att jag överanalyserar saker och tar ut saker i förväg som ännu inte har hänt. Jag kan vara hyprokondrisk och det vill jag inte acceptera hos mig själv eftersom att jag ofta kan må dåligt av det och tro att jag är döende bara för att jag har något konstigt symptom som egentligen beror på stress många gånger.
 
10. Tror du att andra ser dig som en bra lyssnare?
- Ja på ett sätt eftersom att jag alltid ställer upp om någon har det jobbigt osv, men samtidigt så babblar jag så himla mycket så en bra lyssnare kanske jag inte är riktigt. Jag är nog bättre på att prata folk till rätta isåfall eftersom att jag aldrig kan vara tyst, haha!😂
 
11. Vad hoppas du att andra ska komma ihåg dig för?
- Jag hoppas att andra kommer ihåg att jag verkligen har hjälpt dom och gjort allt i min makt för att verkligen hjälpa och få andra människor att må bättre.
 
12. Tror du att det finns utomjordingar?
- Ja absolut. Av alla dessa miljonermiljardermiljarders planeter som finns i all oändlighet så skulle det vara extremt konstigt om vi var dom enda levande på en planet.
 
13. Vad är du stolt över när det gäller dig själv?
- Jag är stolt över att jag har valt att gå min egen väg, göra det som känns bra för mig. Jag följer mina drömmar inte någon annans.

Färgar håret för att få ett bättre liv?

Jag har alltid haft väldigt långt hår tills jag började frisörlinjen i gymnasiet, då började det blekas hit och dit så då var jag bara tvungen att klippa av det nästan till axlarna.
Men jag har fortsatt att bleka fram och tillbaka och ändå vet jag att jag trivs bäst i mörkt så jag färgar alltid tillbaka det mörkt inom kort igen, att jag aldrig lär mig. Jag bara sliter på håret i onödan, men det är som att det är en förändring jag är ute efter helatiden och att jag tror att mitt liv ska bli roligare och bättre om jag får ett "finare" hår haha😂 Tror det är fler som känner igen sig!😇
Jag har även haft rasta flätor många gånger och då har dom varit svarta men nu så gick jag och köpte blont hår och gjorde flätorna själv hemma med hjälp av min pojkvän. Så det blev blonda flätor i svart hår, haha allt för en förändring i vardagen eller hur?😄 Jag tog ut flätorna nu för någon dag sedan efter att jag bara haft dom i ca 2 veckor för det kliar så förbannat!😅

Nej nu ska mitt mörkbruna halvkorta hår få växa ut till rumpan igen utan en massa blekning! Tror aldrig mitt hår har gått av såhär mycket som det gjort nu under det här året när vi bott i Spanien men nu får vi hålla tummarna att jag har förstånd nog att inte bleka fler gånger!😂

Färgar du också håret ofta? Eller gör någon annan förändring flera gånger utan anledning egentligen? Tror du också det kan vara för att man egentligen tror att man kommer må bättre?
Det är klart att det är bra att känna sig fin och få fixa sig så att man känner sig bekväm osv, men det jag menar är alltså att om man gör förändringar alltför ofta kanske det är något annat man borde fokusera på, typ som att hitta sig själv? Bara en tanke jag har. Jag har ju börjat meditera för att må bättre och inte stressa så mycket och det funkar för mig!

Ha en fortsatt fin kväll!💜

Blindspot

Jag bara måste tipsa om den här serien! Blindspot heter den! Den är så himla bra, jag har sett alla 3 säsongerna men nu har dom också släppt första avsnittet på säsong 4, så spännande!😍

HANDLING:
Det börjar med att FBI hittar en väska mitt på gatan som dom tror är en bomb, tills den börjar röra på sig.. Ut ur väskan kommer en kvinna vars kropp är heltäckt av tatueringar. Den här kvinnan kommer inte ihåg vem hon är, hon kommer inte ihåg vart hon kommer ifrån, hon kommer inte ihåg någonting alls.
FBI upptäcker snart att alla tatueringarna leder till olika stora brott som dom måste lösa innan det är försent.

Nu kan jag inte berätta mer även fast jag vill för då kommer jag spoila för mycket, så ni får helt enkelt ta och se den! Det är verkligen så spännande hela tiden!👏 
 
Har ni sett blindspot? Om inte så borde ni verkligen se den😍
Bilden är lånad från google.

Må bra tips!

Måndagen är här igen och vet ni vad? En bra vecka startar alltid med en Måndag!😃

Jag har så mycket att tänka på just nu så för mig spelar det ingen roll om det är måndag eller fredag, ibland har man stora grejer att oroa sig över och ibland kan det vara mindre vardags grejer som stör måendet. SÅÅÅ då kör vi lite MÅ BRA TIPS som kan hjälpa till för att få upp humöret vad det än kan vara som inte är så bra just nu.

  • Försök att inte stressa över saker som du ändå inte kan göra något åt just nu. Är det något som inte går att ändra på eller fixa just nu så är det bättre att försöka acceptera att du får lägga det åt sidan och ta det senare.
  • Oroa dig inte för saker som ännu inte har hänt. Med detta så menar jag verkligen allt möjligt, jag vet själv hur jag kan sitta och måla upp negativa grejer som skulle kunna hända och det är SLUT med det! Försök att tänka på vad för positiva saker som kan hända istället! Drömma lite extra är aldrig fel heller😉
  • Meditera har jag pratat om förut och sedan jag började meditera så har jag både fått en bättre sömn och mer glädje i vardagen också! Vill ni läsa mer om meditation, mindfulness och yoga så klickar ni ----> HÄR!
  • Om du ser 10st negativa saker med något som du inte kan välja bort så hitta 11st positiva saker med det!
  • Ta kontroll över ditt liv, det är DU som bestämmer om din dag ska bli bra. Inställning är väldigt viktigt här, om du bestämmer dig för att det ska bli en bra dag så får inget förstöra det, hitta det positiva i allt som sker under dagen.
  • Skriv en to-do list över sånt som ska göras så kommer du att känna mindre stress över allt som inte är gjort ännu, extrem lättnad när du stryker över det du är klar med också!
  • Glöm inte bort att sömn och kost också är bidragande till måendet, ät frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika. Det är kroppens bränsle, får kroppen inte näringen som den behöver kan man lätt bli irriterad på ingenting. Har du svårt att sova så rekomenderar jag meditation som jag nämnde i punkt 3. Jag sover 9h varje natt. Ibland bör man inte sova mer än det heller för då kan man känna sig trött bara för att man sovit för mycket också.
Hoppas att tipsen har varit hjälpsamma för er och om inte det så hoppas jag iallafall att ni blir lite gladare i själen när ni ser dom här urgulliga "hitta nemo" fiskarna som var på djuraffären vi besökte i helgen😍
Gå gärna med i min helt nya facebook grupp LIOH PEOPLE(Love Is Our Hope People) som är skapad för att sända positiv energi till varandra. Kan ju vara skönt med lite positiva ord och härlig gemenskap i det stora facebook flödet😍

Måla bort den tråkiga vardagen

Jag har köpt lite pennor för att bara sitta och måla när jag inte gör något annat, så istället för att jag ska sitta och stressa över sånt som jag ändå inte kan göra något åt just nu så kan jag sysselsätta mig med något. Jag har inte ritat på flera år men det känns väldigt avslappnande faktiskt.😇


Igår var vi ute hela dagen, gick till djuraffären och köpte lite saker till vår lilla valp som blev 7 månader igår. Vi satt även på café och pratade om allt möjligt i nästan 3 timmar. När vi kom hem så lagade vi lite asiatisk mat, det blev risnudlar med kyckling, blomkål, zucchini och lök.

 
Hoppas att ni har haft en bra helg!😍