Må bra tips!

Måndagen är här igen och vet ni vad? En bra vecka startar alltid med en Måndag!😃

Jag har så mycket att tänka på just nu så för mig spelar det ingen roll om det är måndag eller fredag, ibland har man stora grejer att oroa sig över och ibland kan det vara mindre vardags grejer som stör måendet. SÅÅÅ då kör vi lite MÅ BRA TIPS som kan hjälpa till för att få upp humöret vad det än kan vara som inte är så bra just nu.

  • Försök att inte stressa över saker som du ändå inte kan göra något åt just nu. Är det något som inte går att ändra på eller fixa just nu så är det bättre att försöka acceptera att du får lägga det åt sidan och ta det senare.
  • Oroa dig inte för saker som ännu inte har hänt. Med detta så menar jag verkligen allt möjligt, jag vet själv hur jag kan sitta och måla upp negativa grejer som skulle kunna hända och det är SLUT med det! Försök att tänka på vad för positiva saker som kan hända istället! Drömma lite extra är aldrig fel heller😉
  • Meditera har jag pratat om förut och sedan jag började meditera så har jag både fått en bättre sömn och mer glädje i vardagen också! Vill ni läsa mer om meditation, mindfulness och yoga så klickar ni ----> HÄR!
  • Om du ser 10st negativa saker med något som du inte kan välja bort så hitta 11st positiva saker med det!
  • Ta kontroll över ditt liv, det är DU som bestämmer om din dag ska bli bra. Inställning är väldigt viktigt här, om du bestämmer dig för att det ska bli en bra dag så får inget förstöra det, hitta det positiva i allt som sker under dagen.
  • Skriv en to-do list över sånt som ska göras så kommer du att känna mindre stress över allt som inte är gjort ännu, extrem lättnad när du stryker över det du är klar med också!
  • Glöm inte bort att sömn och kost också är bidragande till måendet, ät frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika. Det är kroppens bränsle, får kroppen inte näringen som den behöver kan man lätt bli irriterad på ingenting. Har du svårt att sova så rekomenderar jag meditation som jag nämnde i punkt 3. Jag sover 9h varje natt. Ibland bör man inte sova mer än det heller för då kan man känna sig trött bara för att man sovit för mycket också.
Hoppas att tipsen har varit hjälpsamma för er och om inte det så hoppas jag iallafall att ni blir lite gladare i själen när ni ser dom här urgulliga "hitta nemo" fiskarna som var på djuraffären vi besökte i helgen😍
Gå gärna med i min helt nya facebook grupp LIOH PEOPLE(Love Is Our Hope People) som är skapad för att sända positiv energi till varandra. Kan ju vara skönt med lite positiva ord och härlig gemenskap i det stora facebook flödet😍
#1 - Carro

bra tips :)

Svar: Tack! :)
Michaela

#2 - Kourtney Yasmine Styles

SUPERBRA TIPS! Vi tänker lika!

Svar: Åh vad roligt att höra!
Michaela

#3 - Maja

Åh bra tips!