Mina svar på djupa frågor

Nu har jag sökt upp lite djupare frågor på internet och även frågat folk om svårare frågor där man får tänka till lite extra och verkligen berätta vad man själv tror. Några frågor är djupare än andra så det blev väldigt blandat måste jag säga men nu kör vi!😄
 
1. Vad tror du är ditt syfte här i livet?
- Jag tror att det är att hjälpa folk på olika sätt. Jag tror att många människor jag stött på har kommit in i mitt liv av den anledningen att dom har behövt min hjälp på ett eller annat sätt.
 
2. Vad tror du händer när vi dör?
- Jag har alltid trott på något, men exakt vad jag tror händer har jag ändrat uppfattning om många gånger under mitt liv. Jag tror att våran energi omvandlas och lever vidare någon annanstans men sedan hur det skulle vara där har jag ingen uppfattning om. Jag tror att allt kommer att bli så himla glasklart när vi väl är där, hur allt kan vara som det är, det kommer bara vara så uppenbart.
När jag var yngre så sa jag alltid "jag tror inte på Gud, men jag tror på någonting", jag vet inte hur jag hade en sådan uppfattning men på något sätt i mitt lilla huvud så tänkte jag mig att man måste ha en religion man verkligen följer för att tro på Gud, när jag var ännu mindre trodde jag även att dom som sa att dom trodde på Gud trodde på en gubbe som satt på ett moln och bestämde allt ungefär, haha.
Nu har jag insett att jag alltid har trott på Gud, det här nånting som jag alltid trott på är ju min tro på Gud. Tro på Gud kan vara att just tro på att det finns något större än oss, bakom allt detta. Jag tror på Gud, jag tror inte att vi har kommit till av en slump. Jag tror att Gud finns i allt omkring oss. Vad fanns innan big bang? jo Gud.
 
3. Vad skulle du ändra på i ditt liv om allt var möjligt?
- Jag skulle inte ha ändrat på så mycket i mitt liv direkt eftersom att jag trivs med alla i min närhet och livet i sig. Eftersom att pengar inte kan köpa mer lycka heller så är jag ju nöjd som det är men jag skulle vilja vara riktigt framgångrik av den anledningen att jag skulle kunna besöka massa länder och hjälpa barn som har det svårt. Så jag hade kunnat ändra andras liv till det bättre med hjälp av pengar.
 
4. Tror du att blommor och växter har känslor?
- Ja alltså dom lever ju så då måste dom ju också på något sätt känna. Det finns ny forskning på att dom både känner, hör och "tar hand om sin familj" på något sätt. Min farfar berättade för mig när jag var liten att blommor kan känna av negativ och positiv energi från till exempel människor så det har jag alltid haft med mig och tyckt att det varit en självklarhet att vara snäll mot blommor, växter, träd osv.
 
5. Om du fick reda på att du skulle dö inom 1år skulle du ändra på något i ditt liv då?
- Jag försöker att leva i nuet så gott det går, jag försöker att ha en positiv inställning och leva bra men det är klart att hade jag vetat att det bara var 1år kvar så skulle jag nog gå crazy och verkligen göra allt jag kunde, ta ett banklån och bara resa och göra allt jag skulle hinna göra! Jag skulle också vilja hjälpa folk så gott jag kunde!
 
6. Vad hoppas du mest på?
- Jag hoppas att jag och mina nära och kära får leva ett långt, lyckligt och hälsosamt liv.
 
7. Tror du att vissa männsikor härstammar från någon annan planet än jorden?
- Ja det kan jag tänka mig faktiskt, skulle inte bli så förvånad om det var så. Såg något intressant för ett tag sedan om blodgrupper(kan dock ingenting om blodgrupper och vet inte ens själv vad jag har för blodgrupp). Då har dom iallafall kommit fram till att den här sällsynta blodgruppen som finns inte kan härstamma från vår planet, att det inte går ihop liksom. Så det är ju väldigt intressant, jag tror att det kan vara folk här som har blivit skickade hit utan att dom vet om det. 
 
8. Om man kunde spå framtiden, vad skulle du vilja veta?
- Ingenting. Jag skulle absolut inte vilja veta något alls.
 
9. Vad har du svårast att acceptera hos dig själv?
- Att jag överanalyserar saker och tar ut saker i förväg som ännu inte har hänt. Jag kan vara hyprokondrisk och det vill jag inte acceptera hos mig själv eftersom att jag ofta kan må dåligt av det och tro att jag är döende bara för att jag har något konstigt symptom som egentligen beror på stress många gånger.
 
10. Tror du att andra ser dig som en bra lyssnare?
- Ja på ett sätt eftersom att jag alltid ställer upp om någon har det jobbigt osv, men samtidigt så babblar jag så himla mycket så en bra lyssnare kanske jag inte är riktigt. Jag är nog bättre på att prata folk till rätta isåfall eftersom att jag aldrig kan vara tyst, haha!😂
 
11. Vad hoppas du att andra ska komma ihåg dig för?
- Jag hoppas att andra kommer ihåg att jag verkligen har hjälpt dom och gjort allt i min makt för att verkligen hjälpa och få andra människor att må bättre.
 
12. Tror du att det finns utomjordingar?
- Ja absolut. Av alla dessa miljonermiljardermiljarders planeter som finns i all oändlighet så skulle det vara extremt konstigt om vi var dom enda levande på en planet.
 
13. Vad är du stolt över när det gäller dig själv?
- Jag är stolt över att jag har valt att gå min egen väg, göra det som känns bra för mig. Jag följer mina drömmar inte någon annans.
#1 - Anonym

Du är bara helt bäst ! 💖💖💖

//Mamma

#2 - GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

men åh, så jäkla intressant läsning! En frågestund i min smak :))