Cruz Pampa!

Helgen är ju här, och vi firade in fredagskvällen igår med att gå på en restaurang, jag surfade runt för att hitta ett steakhouse med bra kött. Jag lyckades!
Cruz Pampa heter restaurangen och ligger här i Valencia centrum!😊

Vi hade inte sett restaurangen innan, bara några bilder. Men vi ringde och bokade ett bord på uteserveringen eftersom vi har hund. När vi väl kom dit var det så mycket mysigare än vad jag hade tänkt mig så det blev jättebra!
Det är sällan jag skriver ut namnet på restaurangen men dom var så himla duktiga och gästvänliga! Dom får 5/5 av oss alla tre(av mig, min pojkvän och även hunden vågar jag lova).

Vi satte oss ner, dom kom ut med vattenskål till våran lilla valp på en gång samtidigt som menyerna. Vi beställde en god ost till förrätt och sedan entrécote med bakad potatis till, supergott! När vi hade ätit färdigt så kommer en av dom ut med två mini köttbitar som dom tillagat utan salt till vår hund, uppskattades verkligen! När det väl är dags att gå hem så kommer dom ut med notan och visar att dom bara har tagit betalt för 1 portion av den bakade potatisen(vi beställde 2), dom sa att eftersom vi inte hade ätit upp allt så behövde vi bara betala för 1. Helt otroligt, vi hade inte ätit upp allt för att det var så mycket mat att vi bara helt enkelt inte orkade mer och ändå bjöd dom på den, det är första gången jag varit med om detta på restaurang.
Riktigt gott, fint, härligt och vänligt ställe! Rekommenderar starkt denna restaurang om ni någon gång besöker Valencia!😍
#1 - Eva`s blogg

Men va mysigt o bra gjort att våga ta steget ut att flytta, tror man mår bättre i varmare länder <3 härlig blogg o jag återkommer :)

Svar: Ja det är härligt i Spanien men vi har bott här mer än 1år så framöver kommer vi tillbaka till Sverige, ett tag iallafall haha ;)
Michaela

#2 - Anonym

Vilken bra service! Låter supergott också. /E-L
http://livetssnarigastig.wordpress.com

Svar: Ja verkligen! :D
Michaela