Den 5:de smäller det!

Idag är det den 5:de och det är lika med lönedag i Spanien! 😄
Det är också idag som hyran ska betalas, så vi började dagen med att gå till mäklarfirman som vi har vårat lägenhetskontrakt med för att ge dom hyran i cash. Ja vi går till dom med lösa pengar och får ett handskrivet kvitto, inget bank-ID här inte!
Det spöregnade verkligen när vi gick dit, våran lilla valp tyckte verkligen inte om regn upptäckte vi nu när det för en gångs skull äntligen regnade ordentligt. Så vi fick bära honom, lilla plutten!😍

Jag läste faktiskt en nyhet här i Spanien nu om en äldre man som irrat bort sig här i Valencia området där vi bor, men han fick en ny vän som höll honom sällskap på det lilla äventyret.
Mannen är gammal och har Alzheimer och hade försvunnit ifrån hemmet när familjen inte hade ögonen på honom för en stund. Han var försvunnen hela natten men inte ensam, en gatuhund hade träffat honom och vägrat lämna honom. När dom hittade åt mannen så kom ambulansen eftersom han var något nedkyld och förvirrad. Då försökte hunden hoppa in i ambulansen, för han ville ju förmodligen inte lämna sin nya vän. Hunden blev omhändertagen av en djurskyddsförening men familjen har meddelat att dom vill adoptera hunden, så himla fint!💜

Jag tycker att det är så himla rörande och fint när man hör om hundar som hjälper människor och när människor hjälper hundar också såklart! Men dom är så intelligenta och kärleksfulla. Våran lilla valp lär sig nya saker helatiden och jag blir så stolt över honom! Bjuder på några bilder från parken som är tagna för någon vecka sedan! Hur söt är han inte?!
#1 - Anonym

Åhhhh 😍😍😍

Svar: Jag vet, såååå gulligt!
Michaela

#2 - Alice Lindström

Såååå söt!

Svar: Ja verkligen! :)
Michaela

#3 - Angelica Wåhlin

Men vilken liten gulleplutt till valp! & ja, hundar är verkligen så himla fina. <3

Svar: Ja han är världens mysigaste! :)
Michaela