Ny design och "jakten på gud"

Nu har jag ändrat och trixat lite i designen här för första gången sedan jag startade den här bloggen, jag har haft blogg här på blogg.se tidigare(ska tilläggas att det var flera år sedan) och jag var ganska duktig på design och kodmallar. Men nu efter att dom ändrade blogg.se så förstår jag mig inte alls på dom nya koderna osv.. Men när jag väl har börjat så kommer jag nog aldrig sluta, tycker det är ganska kul!😝

Torsdag idag och det betyder helg för mig! Jag tror att jag bara ska ta det lugnt ikväll och se klart "Jakten på gud" på netflix. Det är skådespelaren Morgan Freeman som åker till olika delar i världen för att se dom olika religionerna och hur dom har kommit till, hur dom har ändrats med tiden och varför. Hela dokumentär-serien går väl ut på att se allt från olika perspektiv samtidigt som man kan se likheter som binder allt samman.
Jag tycker att den har varit jätte intressant hittills av det jag har sett och Morgan verkar vara en sån himla fin människa.
Jag tror ändå att jag kommer fortsätta fråga mig själv "Om gud skapade allt, vem skapade då gud?" även efter jag sett klart den men det är verkligen en serie för mig iallafall!😃

Jag hoppas att ni allihopa får en fin Torsdagskväll!💚
#1 - Hanna Karlsson

Intressant frågeställning om vem som skapat Gud. En fråga som man kan diskutera i evigheter. Jag tänker dock att han är evig och fanns före allt, att ingen skapade honom utan att han alltid funnits. Bra svar va? :-P

Svar: Ja jag kan sitta och prata om sånt här i timmar, det är så intressant samtidigt som man blir lite rädd när man tänker för djupt! ;)
Michaela

#2 - ullie

jaaaag fattar mej inte på sånt där me mallar ja använder de som finns här blir bra för mej annars ber ja om hjälp
ha en fin fredag

Svar: Nä det är inte lätt, det är bra att det finns mallar så att alla kan ha en fin blogg men jag gillar att få designen helt egen som jag designat själv :)
Michaela

#3 - Alice

Jättefin design!

Svar: Tack! :)
Michaela

#4 - Cenedra

Hej! Skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg! Skriver om psykisk hälsa/ohälsa, body positivity, mitt liv som kristen & andra viktiga & roliga saker! Kram :)

Svar: Det ska jag absolut göra! :)
Michaela

#5 - Emma Engström

Designen är jättefin! :D

Svar: Tack så mycket :D
Michaela

#6 - Kourtney Yasmine Styles

Har också sett den dokumentärserien förut! Jätteintressant! Älskar det temat och den typ av dokumentärfilm! =)

Svar: Ja det är sååå intressant!
Michaela